ka en

სურსათის უვნებლობის ტესტირება

GNHI აკრედიტებული ლაბორატორიები უზრუნველყოფენ სურსათის მიკრობიოლოგიისა და ქიმიის ტესტირების სერვისებს კვების მრეწველობისთვის.

კონკრეტულად, GNHI გთავაზობთ საკვების უვნებლობის და ქიმიურ ლაბორატორიულ მომსახურებას. საკვების (მათ შორის ბავშვის ფორმულების), საკვები მასალებისა და ინგრედიენტების ტესტირება, როგორიცაა: - ხორცი და ხორცის პროდუქტები (მათ შორის ფრინველის პროდუქტები) - კვერცხი და კვერცხის პროდუქტები - თევზი, ზღვის პროდუქტები და ზღვის პროდუქტები - რძე და რძის პროდუქტები (მათ შორის მშრალი მთლიანი რძე და რძის შემცველი პროდუქტები) - თხილი, ბირთვი და გადამუშავებული პროდუქტები, მაგ. ფქვილები - უალკოჰოლო და სუსტი ალკოჰოლური სასმელები და პროდუქტები - ყველა სახის ხილი და ბოსტნეული და მათი კომპოზიტური პროდუქტები - არომატიზატორები და საკვები დანამატები - ჩაი, ყავა, კაკაო, შოკოლადი და მათი პროდუქტები - მარცვლეული და მარცვლეული პროდუქტები - საცხობი-საკონდიტრო ნაწარმი და ინგრედიენტები - მაკარონი და მზა საკვები პროდუქტები