GNHI გთავაზობთ თეორიულ და/ან პრაქტიკულ კურსებს შემდეგ სფეროებში:
- სურსათის უვნებლობა
- სანიტარული მიკრობიოლოგია
- სურსათის უვნებლობის რისკის შეფასება
- საკვების ჰიგიენის დახვეწილი ძირითადი პრინციპები
- ექთნების კვება
- კლინიკური კვება და დიეტოლოგია
- კარგი ჰიგიენური პრაქტიკა (GHP) და კარგი წარმოების პრაქტიკა (GMP) კვების მრეწველობისთვის
- საფრთხის ანალიზი და კრიტიკული საკონტროლო წერტილები (HACCP)
- სურსათის თერმული გადამუშავება და სურსათის ტრანსპორტირება და შენახვა
- სურსათის მარკირება
- ინსპექტირების კონტროლი სურსათის ბიზნესის ოპერატორებისთვის
- სიკვდილის წინა და სიკვდილის შემდგომი ინსპექტირება
- კურსის (კურსების) წარმატებით გავლის სერთიფიკატი გაიცემა დასრულების შემდეგ